Ordu'da FETÖ kurumları kapatıldı

Ordu'da OHAL kararnamesi sonrasında FETÖ kurumları kapatıldı.

Ordu'da FETÖ kurumları kapatıldı
OHAL’de ilk kanun hükmünde kararnamenin Resmi Gazete’de yayınlanmasıyla birlikte Ordu’da FETÖ/PDY terör örgütüne ait kurumlar kapatıldı. 

Resmi Gazete’de yayınlanan Kanun Hükmünde Kararnameyle birlikte Ordu’da FETÖ’ye ait 4 okul, 3 öğrenci yurdu ve 5 dernek kapatıldı. Buna göre bir dönem FETÖ’nün Ordu’da en önemli kurumları arasında sayılan Sahil Koleji ve ORİŞAD da tarihe karıştı.

Kanun hükmünde kararname ile FETÖ’nün Ordu’da kapatılan kurumları şunlar: Özel Sahil Koleji, Özel Dolunay Ortaokulu (Fatsa), Özel Sahil Ortaokulu, Özel Boztepe Temel Lisesi, Özel Neşe Ortaöğretim ve Kız Öğrenci Yurdu (Fatsa), Özel Koza Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu, Özel Şafak Ortaöğretim Erkek Öğrenci Yurdu (Fatsa), Ünye Çınar Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği, Ordu İş Adamları Derneği (ORİŞAD), Aybastı Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği, Ordu Gönüllü Eğitimciler Derneği, Ordu Eğitim Gönüllüleri Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler