Öğrenci servisiyle otel servisi çarpıştı: 13 yaralı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde öğrenci servisi ile otel işçilerini taşıyan servis minibüsünün çarpıştığı kazada, 6'sı öğrenci 13 kişi yaralandı.Karaçulha Çok Programlı Lisesi öğrencilerini taşıyan Ramazan Akpınar idaresindeki 48 S 2708 plakalı öğrenci servis

Öğrenci servisiyle otel servisi çarpıştı: 13 yaralı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde öğrenci servisi ile otel işçilerini taşıyan servis minibüsünün çarpıştığı kazada, 6'sı öğrenci 13 kişi yaralandı.

Karaçulha Çok Programlı Lisesi öğrencilerini taşıyan Ramazan Akpınar idaresindeki 48 S 2708 plakalı öğrenci servisi, Ölüdeniz yolu Oluklu mevkisinde yağışlı havanın da etkisiyle karşı yönden gelen Emin Özdemir yönetimindeki 34 VV 6342 plakalı otel çalışanlarını taşıyan minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan öğrenci servisi bariyerlere çarparak durabildi. Yoldan geçen sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Otel çalışanlarını taşıyan minibüste sıkışan bir kadın Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Fethiye Grup Amirliği Ekipleri tarafından kurtarıldı. Kazada, öğrenci servisindeki Sude Yılmaz, Yasin Karayaman, Aylin Duman, Devrim Çelebi, Sultan İrem Alagöz, Yurdagül Arıcı ile otel çalışanlarını taşıyan servisteki Mihriban Tohum, Emine Öztürk, Meryem Ora, Zeliha Öztürk, Perihan Karakuz, Nurullah Kaşıkçı ve Alime Akman yaralandı.

İlçedeki hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdullah Şentürk de kaza yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Şentürk yaptığı açıklamada, "Şu an ağır yaralı olmadığını biliyoruz. Özellikle ön koltukta öğrenci olmaması bizi rahatlattı. Öğrenci servisi hakkında iddiaları araştıracağız" dedi.

Olay yerine gelen bazı dolmuş şoförleri ise aracı inceledikten sonra tepki gösterdiler. Öğrenci servisinin lastiklerinin çok eski olduğunu iddia ederek, "Biz de öğrenci servisliği yaptık. Bu lastikle nasıl öğrenci taşınır. Bu kazaya davetiye çıkarmaktır" dediler. Hastaneye kaldırılan öğrenciler ise "Servis şoförü çok hızlıydı. İniş aşağı çok hızlı gitti" dediler. Araç şoförleri Akpınar ile Özdemir ise ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler