Narkotik polisten şafak operasyonu

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Anadolu Yakası’nda birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Uyuşturucu operasyonuna Özel Harekat Timleri de destek verdi. Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bugün sabah erken saatler

Narkotik polisten şafak operasyonu
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Anadolu Yakası’nda birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Uyuşturucu operasyonuna Özel Harekat Timleri de destek verdi.
 
Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bugün sabah erken saatlerde İstanbul Anadolu Yakası’nda birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.
 
Uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyona Özel Harekat Timleri ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de destek verdi.
 
Polis ekipleri, baskın yapılan Üsküdar Murat Reis Mahallesi Acemoğlu Sokak’ta bulunan iki ayrı ev ile diğer adreslerde arama yaptı.
 
HAMİLE KADIN FENALAŞTI
 
Polisin arama yaptığı evde bulunan hamile bir kadın fenalaştı. Kadın mahallede bulunan bir kişinin aracıyla hastaneye götürüldü.
 
Operasyonda çok sayıda kişinin de gözaltına alındığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem