Mustafa Sarıgül, fındığa sahip çıktı

Fındıklı ekmeği lezzetli bulan Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, “Fındığa sahip çıkacağız. Çünkü fındık bizim olmazsa olmazımızdır.”Trabzon Federasyonu tarafından 21-24 Şubat tarihleri arasında İstanbul Feshane’de düzenlenen “Trabzon Tanıtım Günleri”nde Şiş

Mustafa Sarıgül, fındığa sahip çıktı

Fındıklı ekmeği lezzetli bulan Şişli Belediye Başkanı Sarıgül, “Fındığa sahip çıkacağız. Çünkü fındık bizim olmazsa olmazımızdır.”

Trabzon Federasyonu tarafından 21-24 Şubat tarihleri arasında İstanbul Feshane’de düzenlenen “Trabzon Tanıtım Günleri”nde Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, fındıklı Trabzon ekmeğini çok lezzetli bulduğunu söyledi.
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Trabzon Ticaret Borsası’nın ortak standını gezen Mustafa Sarıgül’e, Giresun’un Çavuşlu ilçesindeki fırında üretilerek İstanbul’a getirilen fındıklı ekmeklerden  ikram edildi.
 
Fındığın temel tüketim maddemiz olan ekmeğe konulmasının hem sağlıklı beslenme, hem de fındığın tüketiminin arttırılması açısından önemli olduğunu vurgulayan Mustafa Sarıgül, “Biz belediye olarak bazı caddelerin uygun yerlerinde kavrulmuş fındık satışı için uygun tezgahlar kurulmasına izin verdik. Fındık gibi her bakımdan önemli bir ürüne sahip çıkacağız. Çünkü, fındık bizim olmazsa olmazımızdır” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem