Mühendislik şirketinde cinayet!

Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde Sancaktepe Merkez Mahallesi Barajyolu Caddesi Timur Sokak Numara 1'de bulunan bir mühendislik şirketinde meydana geldi. İki yıldır bu şirkette sekreter olarak çalışan Gönül Kargılı (35), iş yerinin ortaklarında

Mühendislik şirketinde cinayet!

Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde Sancaktepe Merkez Mahallesi Barajyolu Caddesi Timur Sokak Numara 1'de bulunan bir mühendislik şirketinde meydana geldi. İki yıldır bu şirkette sekreter olarak çalışan Gönül Kargılı (35), iş yerinin ortaklarından Sabahattin Y. tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Cinayeti işleyen şahıs, iş yerinin kapısını kilitleyerek avukatını aradı. İşlediği cinayeti tüm detaylarıyla anlatan şahıs, öğleden sonra avukatıyla birlikte İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giderek cinayeti itiraf ederek teslim oldu. Verilen bilgiler doğrultusunda adrese gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro'ya bağlı ekipler, çilingir yardımıyla 15.30 sıralarında iş yerinin kapısını açarak içeriye girdiklerinde boynundan vurulmuş, yerde kanlar içinde yatan Gönül Kargılı'nın cesedi ile karşılaştı.

Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemede, talihsiz kadının boynuna isabet eden bir kurşunla hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemelerini tamamlamasının ardından Kargılı'nın cesedi olay yerine gelen cenaze aracı ile Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na gönderildi. Öte yandan polislerle birlikte olay yerine gelerek kapıyı açan çilingir, ''Boynundan tabancayla vurulmuş bir kadın yerde yatıyordu. Yerde bir tabanca ve boş kovan vardı'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem