Metrobüs araçları ezdi geçti

Yolcu şoföre şemsiyeyle saldırdı, faciaya davetiye çıkardı.

Metrobüs araçları ezdi geçti

İstanbul Acıbadem'de metrobüs kazası yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, Avrupa Yakası'ndan gelen 34 TP 2406 plakalı  metrobüs, Acıbadem durağında yoldan çıkıp, karşı yönden gelen çift katlı otobüsle  çarpıştı. Metrobüs, çarptığı araçlardan 4'ünü de altına aldı. Olay yerine sevk edilen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, araçlarda  yaralanan vatandaşları kurtarmaya çalışıyor.

YOLCU ŞOFÖRE ŞEMSİYEYLE SALDIRDI

Metrobüste bir yolcu ile şoför arasında tartışma yaşandığı, şoförün kafasına şemsiyeyle vurulduğu, aracın kontrolden çıktığı belirtiliyor. İBB kazayla ilgili açıklama yaptı. Kaza anında metrobüste olan bir görgü tanığı yaşananları, "Metrobüste her gün bir kavga oluyor. Kavga duraktan çıkınca başladı" sözleriyle anlatırken, şoföre şemsiye ile vurduğu belirtilen kişi gözaltına alındı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Acıbadem'deki metrobüs kazasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Sabah saatlerinde Acıbadem-Kadıköy istikametinde seyir halinde olan metrobüs yolundan çıkarak karşı yöne geçerek üç otomobil bir otobüse çarptı. Kazada 7 vatandaş hafif yaralandı. Kazanın olmasıyla birlikte 7 itfaiye aracı, 25 itfaiye kurtarma personeli, 10 ambülans, 4 vinç, 4 kumlama ekibi, 12 personel, 10 zabıta, 5 çekici 6 dakikada olay yerine intikal etti. Otobüsün vinçlerle kaldırma çalışmaları devam ediyor. 




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem