Metro hızlı

Ankara'daki her yönüyle Trabzon etkinlikleri tüm güzellikleri ile devam ederken AKM'de ulaşım adına tek stant açan seyahat acentesi Metro Turizm oldu.Metro Turizmin ulaşımdan Turizme kadar tüm aktivitelerinin bilgilendirme adına yer aldığı stantta görev y

Metro hızlı

Ankara'daki her yönüyle Trabzon etkinlikleri tüm güzellikleri ile devam ederken AKM'de ulaşım adına tek stant açan seyahat acentesi Metro Turizm oldu.

Metro Turizmin ulaşımdan Turizme kadar tüm aktivitelerinin bilgilendirme adına yer aldığı stantta görev yapan Metro Turizm Trabzon temsilcisi Bülent Çakır ile Metro Ankara Halkla ilişkiler sorumlusu Selvi Bodur, Metro Turizm'in hizmetleri ile ilgili etkinlikleri ziyaret edenlere bilgi verdiklerini belirterek, Trabzon başta olmak üzere doğu Karadeniz bölgesinin Metro turizm için büyük önem taşıdığını söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem