Canlı yayında gergin dakikalar

CNN Türk'ün canlı yayınında yüksek gerilim. Yönetmen Sinan Çetin oyuncu Ceyda Düvenci'ye çıkıştı.CNN Türk'teki 'Nası Yani?' programında türban ve laiklik gerilimi yaşandı. Sinirlenen yönetmen Sinan Çetin programın sonlarına doğru ayağa kalkarak stüdyoyu t

Canlı yayında gergin dakikalar

CNN Türk'ün canlı yayınında yüksek gerilim. Yönetmen Sinan Çetin oyuncu Ceyda Düvenci'ye çıkıştı.CNN Türk'teki 'Nası Yani?' programında türban ve laiklik gerilimi yaşandı. Sinirlenen yönetmen Sinan Çetin programın sonlarına doğru ayağa kalkarak stüdyoyu terketmek istedi. Ceyda Düvenci ile kapıştı.

Cumhuriyet'in kuruluşundan bugüne kadar geçen 85 yıllık süreçten ilginç öyküler ve bilgiler veren Türkiye'nin 'Hatıra Defteri' konuşuldu.      Programın sonunda söz alan yönetmen Mustafa Altıoklar'ın " Korkarım 2008'i çıkaramayacak bir Türkiye Cumhuriyeti'nin içinde yaşamaktayız. Cumhuriyetin köküne kibrit suyu dökmek üzere "sözleri Sinan Çetin'i sinirlendirdi.
      
BÜTÜN FİKİRLER TARTIŞILSIN
Livaneli'nin açıklamasından sonra ortam sakinleşince Güven Kıraç, Sinan Çetin'e "Sen oy verdiğine pişman olduğunu söylemişsin" dedi. Sinan Çetin ise bunun doğru olmadığını belirterek şunları söyledi:  Ben bunların serbestlikle çözüleceğine inanıyorum. Ben oy verdiğime pişman olduğumu söylemedim. Ben " dedim ki: Başbakan'ın arka sayfa güzeline karışma hakkı yok, laiklerin de insanların başörtüsüne karışma hakkı yok. Yani başörtü de serbest olmalı çıplak kadın da. Yani bütün fikirler, bu masadaki herkesin fikri serbestçe olursa, serbestçe tartışılırsa."
      
SİZ KİMSİNİZ YANİ
Bu esnada söze giren Ceyda Düvenci "Ama yeterince bilgili bir toplumda..." deyince Sinan Çetin iyice parladı ve "Siz toplumla ilgili kararı nerden veriyorsunuz hanımefendi? Siz kimsiniz yani?" diyerek ayağa kalktı. Program gülüşmeler arasında son buldu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler