Mehmetçik'e sevindirici haber

İşçilere alacaklarının bir kısmı ödenirken, Savunma Müsteşarlığı ile de yeni Kirpi siparişi için masaya oturuldu. YENİ SİPARİŞLER GELECEK Mİ? Zırhlı araç Kirpi’nin üretildiği BMC’ye, Karamehmet’in ödemediği borçları gerekçe göstererek el koyan TMSF fabrik

Mehmetçik'e sevindirici haber
İşçilere alacaklarının bir kısmı ödenirken, Savunma Müsteşarlığı ile de yeni Kirpi siparişi için masaya oturuldu.
 
YENİ SİPARİŞLER GELECEK Mİ?
 
Zırhlı araç Kirpi’nin üretildiği BMC’ye, Karamehmet’in ödemediği borçları gerekçe göstererek el koyan TMSF fabrikayı yeniden yaşatmak için harekete geçti. TMSF, el konulan şirketin yönetim kuruluna 6 kişilik yeni bir ekip atayarak işe başladı. Kirpi üretiminde yeralan 400 işçinin alacakları ile ilgili olarak da işçileri memnun eden bazı gelişmeler oldu. Vatan'ın haberine göre, Ardından Savunma Sanayi Müsteşarlığı ile TMSF yetkilileri arasında zırhlı araç Kirpi’nin teslimatı ve yeni siparişler için masaya oturuldu. 
 
Kirpi’nin üretiminde yeralan yetkili bir isim; “TMSF sadece şirketin yönetim kuruluna 6 kişilik atama yaptı. Diğer çalışanların tümü görevinin başında. Savunma Sanayi Müsteşarlığı Kara Araçları Daire Başkanlığı ile TMSF yetkilileri arasında görüşmeler yapılıyor. Hem teslimatı geciken 150’ye yakın araç, hem de yeni siparişler için anlaşma yapılmasını bekliyoruz. Açıkçası TMSF sayesinde tüm sorunlarımız çözüme kavuşmuş durumda. TSK’ya teslim edilmesi gereken araçlar kısa bir zamada teslim edilecek. Bizim hesaplarımıza göre Mehmetçikler’in can kaybı yaşamaması, hain saldırılarda şehit düşmemesi için 3 bin aracın yenilenmesi gerek. Bugüne kadar gerçekleşen operasyon ve saldırılarda Kirpi’deki hiç bir asker şehit düşmedi” diye konuştu.
 
İŞTE KİRPİ'NİN ÖZELLİKLERİ...
 
- 15 kişi kapasiteli araçlar lastikleri patlasa bile hareket kabiliyetini yitirmiyor.
 
- 350 PS Motor ve 4x4 Çekiş Konfigürasyonu bulunuyor.
 
- Araç, Tam Otomatik / Manuel Şanzıman özelliğine sahip Kirpi, Mayına ve Balistik Tehditlere Dayanıklı CTIS, Merkezi Lastik Şişirme Sistemi Run/flat Lastikler ve Otomatik Yangın Söndürme Sistemine sahip.
 
- 16 tonluk zırhlı araç, yüzde 60 engebeli arazi ve eğimden geçebiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem