Mehmet Haberal Ankara'ya geldi

Ergenekon Davası’ndan tahliye olan Mehmet Haberal’ın Ankara’da ilk durağı Başkent Hastanesi oldu. Haberal, “Herkesin özgürlüğün kıymetini bilmesi gerekiyor. Ülkemize hizmet edelim, milletimizle gurur duyuyorum” dedi.  Ergenekon Davası’ndan tahliye edilen

Mehmet Haberal Ankara'ya geldi
Ergenekon Davası’ndan tahliye olan Mehmet Haberal’ın Ankara’da ilk durağı Başkent Hastanesi oldu. Haberal, “Herkesin özgürlüğün kıymetini bilmesi gerekiyor. Ülkemize hizmet edelim, milletimizle gurur duyuyorum” dedi. 
 
Ergenekon Davası’ndan tahliye edilen CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, Ankara’ya geldi. Haberal, ilk olarak kurucusu olduğu Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi’ni ziyaret etti.
 
Başkent Hastanesi’nde kendisini bekleyen hastane çalışanları ve vatandaşlarla hasret gideren Haberal, hastaneye girmeden önce kısa bir değerlendirmede bulundu. Herkesin özgürlüğün kıymetini bilmesi gerektiğini söyleyen Haberal, “Ülkemize hizmet edelim. Her zaman milletimizle gurur duyuyorum” dedi.
 
Hastane çalışanları ve kendisini bekleyen vatanlarla bir süre sohbet eden Haberal, çıkışta gazetecilere kısa bir açıklama daha yaptı.
 
Arkadaşlarıyla kısa süreli hasret giderdiğini belirten Haberal, şu şekilde konuştu:
“Hekimlik 24 saat çalışma gerektiren bir meslektir. Ben 4 sene 4 ay arkadaşlarımdan uzak kaldım. Onları, gerçekten 7 gün 24 saat çalışıyorlar mı diye kontrol etmek istedim. Baktım ki onlar 48 saat çalışıyorlarmış. Onun için kendilerine çok teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem