Meclis kürsünde Soma pankartı!

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Soma’da maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin isimlerinin yazılı olduğu pankart ile Genel Kurul kürsüsüne çıktı.Kamuoyunda "Torba Yasa" olarak bilinen ve içerisinde Soma maden kazasında hayatını kaybeden işçilerle il

Meclis kürsünde Soma pankartı!

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Soma’da maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin isimlerinin yazılı olduğu pankart ile Genel Kurul kürsüsüne çıktı.

Kamuoyunda "Torba Yasa" olarak bilinen ve içerisinde Soma maden kazasında hayatını kaybeden işçilerle ilgili önemli düzenlemelerin de bulunduğu İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının Genel Kurul görüşmelerinde partisi adına söz alan CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Genel Kurul kürsüsünde konuşma yapmadan önce beraberinde getirdiği ve üzerinde Soma maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin isimlerinin yazılı olduğu pankartı kürsüye astı.

Pankart kürsüye asılı halde konuşmasını yapan ve Torba Yasa Tasarısı üzerinden hükümeti eleştiren Musa Çam, konuşması bittikten sonra elinde bulunan pankartı iktidar partisi sıralarına gösterdi. CHP’li milletvekilleri, kürsüye pankart asan Musa Çam’ı tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem