Maçka'dan Türkmenlere yardım!

Maçka Belediyesi ile AK Parti Maçka İlçe Başkanlığı tarafından Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyasına Maçkalı vatandaşlar duyarsız kalmadı. Başlatılan kampanyaya hayırsever vatandaşlar giysi, gıda, oyuncak, mama ve çocuk bezi yardımıyl

Maçka'dan Türkmenlere yardım!

Maçka Belediyesi ile AK Parti Maçka İlçe Başkanlığı tarafından Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyasına Maçkalı vatandaşlar duyarsız kalmadı. Başlatılan kampanyaya hayırsever vatandaşlar giysi, gıda, oyuncak, mama ve çocuk bezi yardımıyla destek verdi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray Koçhan, Ak Parti genel merkezi tarafından başlatılan yardım kampanyasına Maçka olarak duyarsız kalmadıklarını belirterek, “Suriye’de Türkmen Dağlarında Yaşam Mücadelesi Veren Bayır-Bucak Türkmenlerinin her zaman yanındayız. Partimizin genel merkezi tarafından düzenlenen yardım kampanyasına Maçka’mızdan destek olduk. Sağ olsun vatandaşlarımız duyarsız davranmadı ve yardımlarını bizlere teslim etti. Kampanyaya destek veren hayırsever vatandaşlarımızdan Allah razı olsun” diye konuştu.

macka-belediyesi-(1).jpg

macka-belediyesi-(3).jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem