Liverpool'dan Nuri açıklaması

Real Madrid'den ayrılması an meselesi olan Nuri Şahin ile ilgili Liverpool menajerinden açıklama geldi.Real Madrid'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Milli futbolcumuz Nuri Şahin ile ilgili her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. İsmi Premier Lig ekipl

Liverpool'dan Nuri açıklaması

Real Madrid'den ayrılması an meselesi olan Nuri Şahin ile ilgili Liverpool menajerinden açıklama geldi.

Real Madrid'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Milli futbolcumuz Nuri Şahin ile ilgili her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. İsmi Premier Lig ekipleriyle anılan yıldız futbolcuyla ilgili Liverpool cephesinden açıklama geldi.

Liverpool menajeri Brendan Rodgers, yaptığı açıklamada Nuri Şahin'i istediklerini doğrulayarak bu transferin 24 saat içerisinde bitmesini istediğini ifade etti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Rodgers, "Nuri kalitesini ispatlamış önemli bir oyuncu. Umarım onunla ilgili gelişmeler bizim lehimize olur ve kadromuza katabiliriz." şeklinde konuştu.

ÖNCE WENGER AÇIKLAMIŞTI

Nuri Şahin ile ilgili Premier Lig ekiplerinden Tottenham, Liverpool ve Arsenal'in kıyasıya bir rekabet içinde olduğu biliniyor.

Arsenal menajeri Arsene Wenger Nuri Şahin'i istediğini resmen açıklamış ve transferin tamamlanmasını beklediklerini ifade etmişti. Wenger'in ardından ise Liverpool menajeri Brendan Rodgers resmi ağızdan ilk açıklamayı yaptı. Tottenham cephesinden ise henüz resmi bir açıklama gelmemiş olmasına rağmen 

Londra ekibinin de Nuri ile yakından ilgilendiği biliniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem