Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal birlikte

Gözde âşıklar Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Ortaköy’de objektiflere yansıdı. Birlikte oldukları günden beri aşklarını gözlerden uzak yaşamayı seçen sevgililer, bulundukları yerin açığa çıkmaması için ilginç bir taktik uyguladı. VIP aracını Ortaköy’d

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal birlikte
Gözde âşıklar Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Ortaköy’de objektiflere yansıdı. Birlikte oldukları günden beri aşklarını gözlerden uzak yaşamayı seçen sevgililer, bulundukları yerin açığa çıkmaması için ilginç bir taktik uyguladı. VIP aracını Ortaköy’de değil de Levent’e park ettiren İmirzalıoğlu’nun bu hedef şaşırtma yöntemi boşa çıktı. Bunda pek başarılı olamayan ikili, mekândan gece yarısına doğru ayrıldı. Gazetecileri fark edince hızlıca kendilerini bekleyen araçlarına giden çift, böylelikle ilk kez el ele görüntülenmiş oldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem