Karan, " Süleyman Soylu Şutlandı"

Haber61 – Haber Servisi –  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Karan, AK Parti Trabzon Milletvekili ve adayı Süleyman Soylu’ya öyle bir söz etti ki tartışma yaratır cinsten. Solu’yu partiden şutladılar şimdi bizde Trabzon’dan şu

Karan, " Süleyman Soylu Şutlandı"

Haber61 – Haber Servisi –

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Karan, AK Parti Trabzon Milletvekili ve adayı Süleyman Soylu’ya öyle bir söz etti ki tartışma yaratır cinsten.

Solu’yu partiden şutladılar şimdi bizde Trabzon’dan şutlayalım diyen Karan, “ O kaçak sarayı 1 Kasım da yıkacağız ve orayı okula yapacağız. Eğer Türkiye’de siz terörün bitmesini istiyorsanız önce siz BOP başkanlığından vaz geçeceksiniz. Çadır mahkemesinde sizler bunları bıraktınız. Türkiye bölünmeye gidiyor. Akıl adamları vardı bunların. Bugün Trabzonlular Güney doğuya gidemiyor, onlarda buraya gelemiyor. Bu AKP devşirme adayları Trabzon’a yolladılar. Dün, Sera gölünde bir kaza oldu orada ölen insanlar 500 TL yüzünden öldüler. Bu Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, başkanlığını yap sen. Bu Süleyman Soylu’yu şutladılar. Dediler ki; AKP genel merkezinde bu adam miras yedi şutladılar onu şimdi sıra Trabzon’dan şutlayacağız. Trabzon devşirme ve Miras yedilerin yeri değildir. DP’nin mirasını yedi Adanan Menderes Mirasçısı AKP’den şutlandı unutmayalım. ”dedi.

Haber : Şükrü Üçüncü

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem