Karabük'te gazeteci ifade verdi!

 Futbolda şike iddialarına yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında, Karabük'te bazı bilgilere sahip olduğunu öne süren gazeteci Ergün Başkaya'nın ifadesi alındı.Karabük'te yerel bazda haber yapan karabuknethaber.com sitesinin sahibi ve sorumlu editörü Er

Karabük'te gazeteci ifade verdi!

 Futbolda şike iddialarına yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında, Karabük'te bazı bilgilere sahip olduğunu öne süren gazeteci Ergün Başkaya'nın ifadesi alındı.
Karabük'te yerel bazda haber yapan karabuknethaber.com sitesinin sahibi ve sorumlu editörü Ergün Başkaya, özellikle geçen sezon süper lig'in son haftalarında gündeme getirdiği 'Trbazonspor'dan Karabükspor'a Teşvik Primi" haberleri ve Karabükspor'u ilgilendiren diğer haberlerle dikkatleri üzerine çekmişti.
İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün talimatı sonra site editörü Ergün Başkaya, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesinde ifade verdi.
Yaklaşık 3 saat süren ifadesinin ardından serbest bırakılan Ergün Başkaya 2 sayfalık ifadesinde, "Emenike'nin Fenerbahçe maçında oynamayacağı ve Bülent Ataman aracılığı ile Trabzonspor'dan Karabükspor'dan teşvik primi geleceği iddialarının yer aldığını bilgisini aktardığını ifade ederek, "Yargıya intikal etmiş olan bir konuda çok fazla yorum yapamam. Ama Emenike'nin Fenerbahçe'ye transferi ve toplam 9 milyon Avroluk 18 ayrı çekin Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım tarafından Karabük'e hangi tarihte
getirildiğinin araştırılmasını istedim. Zaten haber sitemizde de Karabükspor'daki rant ve yolsuzluk iddialarını içeren haberimizde Karabük Cumhuriyet Savcılığı tarafından suç duyurusu olarak kabul edilip 20 Haziran 2011 tarihinde soruşturma başlatıldı" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem