Kadın merkezine bombalı saldırı

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'nde kaymakamlığa ait Kadın Destek Merkezi'ne el yapımı bomba ve molotoflu düzenlenen saldırıda, cam parçaları ve dumandan 3 kişi hafif yaralandı.Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, saldırıya yüzleri maskeli 5 kişinin yaptı

Kadın merkezine bombalı saldırı

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'nde kaymakamlığa ait Kadın Destek Merkezi'ne el yapımı bomba ve molotoflu düzenlenen saldırıda, cam parçaları ve dumandan 3 kişi hafif yaralandı.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, saldırıya yüzleri maskeli 5 kişinin yaptığını ve merkezi 10'a yakın el yapımı patlayıcı ve molotof atıldığını söyledi.

Merkez Bağlar İlçesi'nin Sento Caddesi üzerinde bulunan Bağlar Kaymakamlığı Kadın Destek Merkezi'ne bugün saat 17.00 sıralarında henüz kimliği belirsiz kişiler tarafından el bombalı saldırı düzenlendi.

Bombanın patlaması sonucu merkezide bulunan 3 kadın cam parçaları ve dumandan etkilenerek hafif yaralandı. Bomba, binanın camlarını kırarken, binada hasara neden oldu.

Polis, saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak ile Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, saldırının yaşandığı merkeze gelerek incelemelerde bulundu.

Vali Musatfa Toprak, yaptığı ilk açıklamada, saldırganların yüzleri maskeli 5 kişi tarafından gerçekmeştirildiğini belirterek, "İçeriye 10'a yakın el yapımı patlayıcı ve molotof kokteyli atılmıştır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem