İstanbul'da korkutan hastane yangını!

Gaziosmanpaşa 'daki Avrupa Şafak Hastanesi'nde çıkan yangın söndürüldü.Merkez Mahallesi'ndeki hastanenin ikinci katında, henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın sonucu binanın tamamı dumanla kaplandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen itfai

İstanbul'da korkutan hastane yangını!

Gaziosmanpaşa 'daki Avrupa Şafak Hastanesi'nde çıkan yangın söndürüldü.

Merkez Mahallesi'ndeki hastanenin ikinci katında, henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın sonucu binanın tamamı dumanla kaplandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Bu sırada, hastalar ve personel de hastaneden tahliye edildi. Bazı hastalar, hastaneyle aynı sokaktaki kahvehanede oluşturulan 'geçici kriz merkezi'nde tutuldu.

Yangının, itfaiye ekiplerince söndürülmesinin ardından, bazı hastalar odalarına çıkarılırken, bazıları da başka hastanelere sevk edildi. Yangın sırasında dumandan etkilenen bir itfaiye erine de hastane personeli müdahale etti.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem