İngiliz annenin çocukları sünnetli

Alınan bilgiye göre İngiltere'deki bir sosyal güvenlik kurumunda çalışan Denah Duran, yaklaşık 12 yıl önce Fethiye'de çalışan bar işletmecisi Fedai Duran ile evlendi. İngiltere'ye yerleşen ve bu evliliklerinden 4 çocukları olan Duran çifti çocuklarını sün

İngiliz annenin çocukları sünnetli

Alınan bilgiye göre İngiltere'deki bir sosyal güvenlik kurumunda çalışan Denah Duran, yaklaşık 12 yıl önce Fethiye'de çalışan bar işletmecisi Fedai Duran ile evlendi. İngiltere'ye yerleşen ve bu evliliklerinden 4 çocukları olan Duran çifti çocuklarını sünnet ettirmeye karar verdi.

Ailesi ve eşiyle Fethiye'nin Ölüdeniz beldesine gelen İngiliz anne 10 yaşındaki Devrim, 8 yaşındaki Devran, 5 yaşındaki Demir ve 15 aylık Destan isimli 4 erkek çocuğunu sünnet ettirdi.

Beldedeki bir otelde düzenlenen düğünde çocuklar sünnet kıyafetleri giydi, davetliler davul zurna eşliğinde oyun oynadılar.

Denah Duran gazetecilere yaptığı açıklamada, Türk geleneklerini ve aile yapısını çok sevdiğini ifade ederek, ''İngiltere'de yaşarken Türk geleneklerini yakından takip ediyordum ve çok beğeniyordum. Bu yapının içindeki sünnet töreni çok hoşuma gidiyordu. Çocuklarımın sünnet olmasını yürekten istedim. İnşallah mürüvvetlerini de eşimle görürüz'' diye konuştu.

Fedai Duran ise 10 yıldır İngiltere'de yaşadıklarını, eşinin çocuklarının sünnet olmasını istediğini ve bunun için Türkiye'ye geldiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem