İl Genel meclisinde Trabzon boksu

Erzurum İl Genel Meclisi Mart ayı toplantısı, İl genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil başkanlığında İl Özel İdaresi Meclis salonunda gerçekleşti.Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Genel Meclisi Başkanı Taşkesenligil, İller Bankası Genel Kurulun

İl Genel meclisinde Trabzon boksu

Erzurum İl Genel Meclisi Mart ayı toplantısı, İl genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil başkanlığında İl Özel İdaresi Meclis salonunda gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Genel Meclisi Başkanı Taşkesenligil, İller Bankası Genel Kurulunda Erzurum'u temsil etmek üzere İl Genel Meclis Üyelerinden birinin seçilmesini istedi. İl Genel üyeleri kendi aralarında bir seçim yaparak Atıf Genç'i seçtiler.

Meclis toplantısında daha sonra ildeki boks sporunun durumu hakkında Gençlik ve Spor Komisyonun hazırladığı rapor görüşüldü. Raporda, "Erzurum'da kaç tane boks kulübünün olduğu ve bu 23 kulüpten 8'inin faal sporcuları ile faaliyet gösterdiği bildirildi. Erzurum'da ferdi olarak 153 sporcunun boks bulunduğunu ve 251 sporcunun boks sporu yaptığı aktarıldı."

Daha sonra meclis salonunda bulunan Boks Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Kadir Hayta meclis üyelerine kısa bir açıklamada bulundu. Kadir Hayta,"Erzurum boksta Türkiye'nin beşiği durumundadır. Dünya 2.'si ve 3'sü çıkardık.

Bizim sporumuz gariban sporudur. Erzurum'un boksuna katkılarda bulunmanızı istiyorum. Biz 28 milyon 50 kuruşa çocuklarımızı boks şampiyonalarına götürüyoruz. Boks sporuna en çok destek veren ilimiz Trabzon'dur. Karadeniz'in çocuğu dövüşüyorsa Erzurum'un çocuğu hayli hayli dövüşür. Bu yüzden Erzurum'da da boksa gereken ilgi ve alakanın gösterilmesini istiyorum ve sizden boks sporu için bütçe ayırmanızı istiyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem