İki örgüte darbe: 8 gözaltı

İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünün gerçekleştirdiği ilk operasyonda, terör örgütü PKK'nın şehir örgütlenmesi olduğu iddia edilen KCK yapılanmasında yer aldıkları belirtilen 6 kişi yakalandı. Bu kişilerin adreslerinde yapılan a

İki örgüte darbe: 8 gözaltı

İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünün gerçekleştirdiği ilk operasyonda, terör örgütü PKK'nın şehir örgütlenmesi olduğu iddia edilen KCK yapılanmasında yer aldıkları belirtilen 6 kişi yakalandı.

 

Bu kişilerin adreslerinde yapılan aramalarda, terör örgütünün propagandasında kullanıldığı değerlendirilen flama, fotoğraf, video ses kaydı ile depolanmış çok sayıda dijital malzeme ele geçirildi.

 

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünün yasa dışı sol bir örgüte yönelik gerçekleştirdiği operasyonda da 2 kişi gözaltına alındı. Yakalanan kişilerin kaldığı adresler ile bir dernekte yapılan aramada pankart, çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzeme bulunduğu kaydedildi.

 

Operasyonlarda gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem