Hz. Muhammet'e hakaret mi etti!

Gazeteci Yazar Hakkı Devrim'in bir TV programında İslamiyet'e, Peygamberimiz'e ve Kur'anı Kerim'e hakaret ettiği ileri sürüldü. Bu iddiayı da Bugün Gazetesi'nden Ahmet Taşgetiren köşesine taşıdı.TV8 ekranlarında yayınlanan ve Okan Bayülgen’in sunduğu Muha

Hz. Muhammet'e hakaret mi etti!

Gazeteci Yazar Hakkı Devrim'in bir TV programında İslamiyet'e, Peygamberimiz'e ve Kur'anı Kerim'e hakaret ettiği ileri sürüldü. Bu iddiayı da Bugün Gazetesi'nden Ahmet Taşgetiren köşesine taşıdı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Okan Bayülgen’in sunduğu Muhallebi Kralı programının önceki günkü yayınına gazeteci yazar Hakkı Devrim adeta gaflarıyla damgasını vurdu.

HZ. MUHAMMED KABİLE ŞEFİ

Canlı yayında Hz. Muhammed için ‘Kabile Şefi’ benzetmesi yapan Devrim’e programın bir diğer konuğu ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk sert çıktı. Hakkı Devrim aynı programda ‘Kuran da Muhammed’in kendi sözleri’ deyince olanlar oldu.

Programdaki bu sözler üzerine bir çok izleyici mail ve sosyal paylaşım siteleri üzerinden Hakkı Devrim'e tepki gösterdi.

TAŞGETİREN KÖŞESİNDEN TEPKİ GÖSTERDİ

Hakkı Devrim’in canlı yayındaki o sözlerine tepkiler gelmeye devam ediyor. Son olarak Bugün Gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren’den de sert tepki geldi. Bugünkü köşesinde bu konuya değinen Taşgetiren, ‘Hakkı Devrim'in hadsizliği: TV 8'de yayınlandığı gece izleyemedim. Sonradan okuyucularım uyardı. Hakkı Devrim, Okan Bayülgen'in programında Peygamberimizi "Kabile şefi", Kur'an'ı "Muhammed'in sözleri" diye tanımlamak dahil akıl almaz gaflara imza atıyor. Yazık. O yaşta ve tecrübede bir insan için affedilmez bir çirkinlik. Utanç verici, utanç verici, utanç verici. Böylesine utanç verici bir işe imza atmak, yüreğine yük olmuyorsa o yüreğe yazık. Çok yazık. Böyle durumlarda gerekeni kendisinin daha iyi bilmesi lazım.’ diye yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem