Hırsızların hırsız tedbiri!

Ankara’da, lüks semtlerde, aralarında hakimve savcıların da bulunduğu çok sayıda kişinin evinden hırsızlık yaptığı iddia edilen 12 kişi gözaltına alındı.Hırsızların devletmemuru gibi sabah 09.00 akşam17.00 arasındamesai yaptıkları vemeslektaşları tarafınd

Hırsızların hırsız tedbiri!

Ankara’da, lüks semtlerde, aralarında hakimve savcıların da bulunduğu çok sayıda kişinin evinden hırsızlık yaptığı iddia edilen 12 kişi gözaltına alındı.

Hırsızların devletmemuru gibi sabah 09.00 akşam17.00 arasındamesai yaptıkları vemeslektaşları tarafından soyulmamak için villalarını kameralarla donattıkları ortaya çıktı. Yaklaşık 4 ay süren takibin ardından güvenlik güçleri, zanlıların kaldıkları villalara operasyon düzenledi.Operasyonda çetenin liderliğini yapan Orhan D. ve Cömert A. da dahil olmak üzere 12 zanlı yakalandı.

2 MİLYONLUK VURGUN

Şebeke üyelerinin evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda ziynet eşyası ele geçirildi. Zanlıların şu ana kadar 2milyon liralık vurgun yaptığı kazandıkları paralarla lüks villalarda oturdukları tespit edildi. Yetkililer hırsızlarınmeslektaşları tarafından soyulmaktan kortuğu için vilalarının her köşesine güvenlik kameraları yerleştirdiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem