Harçlığını çıkarırken öldü!

Edinilen bilgiye göre, Ata Mahallesi'nde, bir evin balkon demirlerinin yapımında çalışan Semih Altıok'a (14) aşağıdan uzatılan demir, yüksek gerilim hattına dokundu.Altıok ile kendisine demiri uzatan Soner Karaca (30) elektrik akımına kapılarak yaralandı.

Harçlığını çıkarırken öldü!

Edinilen bilgiye göre, Ata Mahallesi'nde, bir evin balkon demirlerinin yapımında çalışan Semih Altıok'a (14) aşağıdan uzatılan demir, yüksek gerilim hattına dokundu.

Altıok ile kendisine demiri uzatan Soner Karaca (30) elektrik akımına kapılarak yaralandı.

Yaralılar Suluova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Semih Altıok, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Karaca, buradaki müdahalenin ardından Amasya Sabuncuoğlu Şerafettin Devlet Hastanesine sevk edildi.

Ceset, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumunun morguna gönderildi.

Babası şoför, annesi ev hanımı olan Semih Altıok'un, üç çocuklu Altıok ailesinin en büyük çocuğu ve ilköğretim son sınıf öğrencisi olduğu, harçlığını çıkarmak için demir doğramacıda çalıştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem