Habur sınır kapısı yakınlarında 2 tır ateşe verildi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Habur Sınır Kapısı üzerinden Irak'a gitmekte olan 2 TIR yüzleri kapalı bir grup tarafından durdurularak ateşe verildi.Olay, dün gece Silopi ilçesine bağlı Başverimli beldesinde meydana geldi. Saat 22.30'da Telkabin Köprüsü üzeri

Habur sınır kapısı yakınlarında 2 tır ateşe verildi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Habur Sınır Kapısı üzerinden Irak'a gitmekte olan 2 TIR yüzleri kapalı bir grup tarafından durdurularak ateşe verildi.

Olay, dün gece Silopi ilçesine bağlı Başverimli beldesinde meydana geldi. Saat 22.30'da Telkabin Köprüsü üzerinde yüzleri kapalı bir grup, İstanbul'dan gelen 2 TIR'ı durdu. Şoförleri aşağıya indiren yüzü kapalı şahıslar, TIR'ları ateşe verdikten sonra olay yerinden kaçtı. Yanan TIR'lar itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

TIR şoförü Osman Taşinen, olayın gece yaşandığını ve yüzleri kapalı bir grubun olayı gerçekleştirdiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem