Gümrükçüoğlu'ndan şehit mesajı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Şirnak’ta şehit düşen Vakfıkebirli polis Mahmut Bilgi’ne Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Türk milletine sabırlar diledi.   Gümrükçüoğlu vatanın ve milletin birliğine göz diken hainleri

Gümrükçüoğlu'ndan şehit mesajı!
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Şirnak’ta şehit düşen Vakfıkebirli polis Mahmut Bilgi’ne Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Türk milletine sabırlar diledi.
 
Gümrükçüoğlu vatanın ve milletin birliğine göz diken hainlerin asla emellilerine ulaşamayacağını kaydederek, şehit Bilgin’in annesi Gülnur Bilgin’in dile getirdiği "Bir Mahmut gider bin Mahmut gelir. Başka diyecek bir şeyimiz yok" ifadelerinin Türk milletinin gönlünde vatan sevgisinin ve şehadetin ne kadar yüksek bir anlam ifade ettiğini gösterdiğine dikkat çekti. 
 
Başkan Gümrükçüoğlu, Şırnak’ın İdil İlçesi’nde PKK’lı teröristler tarafından yola döşenen patlayıcıların uzaktan kumandayla patlatılması sonucu şehit olan 3 özel hareket polisinden biri olan ve Ankara’nın Beypazarı İlçesi’ndeki yaşayan 23 yaşındaki Mahmut Bilgin’in aslen Vakfıkebirli olduğunu kaydederek, “Allah vatanımızın birliği ve beraberliğini korumak için PKK’lı hain teröristlerle savaşan kahraman polis ve askerlerimizi korusun. Allah burunlarını kanatmasın. Silahlı kuvvetlerimizin en kısa sürede bu hainleri temizleyeceğine olan inancımız tamdır. Bu vesile ile şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, milletimize sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem