Galaxy S7’nin tasarımı için üzücü bir haber geldi

Özellikle amiral gemisi kategorisindeki cihazlar konusunda kan kaybeden Samsung için tehlike çanları çalmaya başlıyor. Düşen karlılık oranı ve satış rakamları firmayı bir darboğaza sürüklüyor. Çoğu analiz şirketi Samsung için Galaxy S7’yi son şans olarak

Galaxy S7’nin tasarımı için üzücü bir haber geldi

Özellikle amiral gemisi kategorisindeki cihazlar konusunda kan kaybeden Samsung için tehlike çanları çalmaya başlıyor. Düşen karlılık oranı ve satış rakamları firmayı bir darboğaza sürüklüyor. Çoğu analiz şirketi Samsung için Galaxy S7’yi son şans olarak değerlendiriyor. Aslında firma da bunun farkında çünkü yeni model için basına sızan iddialar oldukça dikkat çekici. Basınca duyarlı dokunmatik ekrana geçiş ve performans konusundaki iddialar firmanın oldukça sıkı çalıştığını işaret ediyor.

Güney Kore merkezli bir haber sitesinin iddiasına göre firma, Galaxy S7’de tasarım değişikliğine gitmeyecek. Sadece ufak değişikler ile karşımıza çıkacak olan Galaxy S7, büyük ölçüde Galaxy S6’yu andıracak. İki cihaz arasındaki farkı Galaxy S3 ve Galaxy S4 arasındaki farklara benzetebiliriz. Tasarımsal olarak yeni hatlar kullanmayı tercih eden Samsung, yeni tasarım dilini Galaxy S6 ailesi ve Galaxy Note 5’te kullanıcılara sunmuştu. Firma, bu yolda ilerlemeye devam edecek.

Galaxy S7’nin donanım ve fiyat yönüyle kullanıcıların ilgisini çekmeye çalışacağı söyleniyor. 21 Şubat 2016’ta MWC 2016’dan bir gün önce duyurulması beklenen Samsung Galaxy S7 modeli, sektörün şu sıralar gündeminde bulunuyor. Eğer Galaxy S6’nın tasarımını seven bir Samsung kullanıcısıysanız bu haber sizi üzmeyebilir ancak cam-metal karışımlı yeni tasarımı sevmediyseniz, Galaxy S7 sizin için can sıkan bir telefon olacak gibi duruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem