Feci kazalar kamerada

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, bu ay içinde meydana gelen ve MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazalarını basınla paylaştı.Eylül ayı içinde meydana gelen ve çoğunluğu hafif yaralanma, maddi hasarla atlatılan kazaların çoğunda dikkatsizlik ve acelecilik

Feci kazalar kamerada

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, bu ay içinde meydana gelen ve MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazalarını basınla paylaştı.

Eylül ayı içinde meydana gelen ve çoğunluğu hafif yaralanma, maddi hasarla atlatılan kazaların çoğunda dikkatsizlik ve acelecilik ön plana çıkıyor. Şehrin birçok yerindeki kameralara yansıyan görüntülerde kazaya karışan araçlar arasında bisiklet ve motosikletler dikkat çekiyor. Kavşaklarda geçiş üstünlüğüne uyulmaması, dikkatsiz ve hatalı çıkış ve dönüşler birçok kazaya sebep oluyor. Görüntülerde, yasak olması rağmen tramvay yolunu kullanan araçların karıştığı kazalarda bu konudaki bütün uyarıların pek de dikkate alınmadığını gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem