F-16'lar bomba yağdırıyor

Kuzey Irak sınırında bulunan Siteken bölgesindeki PKK kamplarının 14 adet Türk jeti tarafından bombalandığı ve bu bombalamaya topçu ateşinin de destek verdiği bildirildi.Kürt yönetimine bağlı Peşmerge Kuvvetleri Sözcüsü Cebbar Yaver de bombalamayı doğrula

F-16'lar bomba yağdırıyor

Kuzey Irak sınırında bulunan Siteken bölgesindeki PKK kamplarının 14 adet Türk jeti tarafından bombalandığı ve bu bombalamaya topçu ateşinin de destek verdiği bildirildi.

Kürt yönetimine bağlı Peşmerge Kuvvetleri Sözcüsü Cebbar Yaver de bombalamayı doğruladı. Yaver, Türk uçaklarının Sertti, Berzagarih, Karuh ve Siteken bölgelerini bombaladığını kaydetti.

Cihan Haber Ajansı'na konuşan Yaver, Siteken bölgesinde yaklaşık 14 adet Türk uçağının bölgeyi 1 saat önce bombalamaya başladığını, bölgeden gelen haberlere göre bombalamanın halen devam ettiğini ifade etti.

Yaver, Türk topçularının da Amedi ve Rekkan bölgelerini bombalayarak operasyona destek verdiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem