Eski TS'li yönetici başkan adayı!

 Trabzonspor’un eski yöneticisi Ekrem İmamoğlu, bir törenle Beylikdüzü Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı. İlçedeki parti binasının önünde toplanan kalabalığı selamlayan İmamoğlu, daha sonra ilçe binasına girerek adaylık için resmi başvurusunu yaptı

Eski TS'li yönetici başkan adayı!
 Trabzonspor’un eski yöneticisi Ekrem İmamoğlu, bir törenle Beylikdüzü Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı. İlçedeki parti binasının önünde toplanan kalabalığı selamlayan İmamoğlu, daha sonra ilçe binasına girerek adaylık için resmi başvurusunu yaptı. 
Spor camiasının yakından tanıdığı, uzun yıllar Trabzonspor’da yöneticilik ve 4 yıl da CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı yapan Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor Kulübü’nde yöneticilik, Trabzonspor Basketbol Kulübü’nde de kurucu Başkan Yardımcılığı görevlerini yaptı ve spor yöneticiliğinden sonra siyasete atıldı. İmamoğlu Beylikdüzü’nde CHP’nin en güçlü adaylarından biri.
 
İMAMOĞLU’DAN HACIOSMANOĞLU’NA SERT ELEŞTİRİ
 
Basın mensuplarının Trabzonspor ile ilgili sorusuna da cevap veren Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu sert bir dille eleştirdi. İmamoğlu, “Trabzonspor kongre üyeleri Trabzonspor’a başkan seçmiştir Adalet ve Kalkınma Partisi’ne il başkanı değil” diyerek Hacıosmanoğlu’nu eleştirdi.
Sporun siyasetten ayrı tutulması gerektiğini belirten İmamoğlu; Trabzonspor yönetiminin de bir an önce asli görevlerini yaparak kongre üyelerinden aldıkları görevi yerine getirmelerini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem