Erdoğan: "Yazıcıoğlu'nun kemikleri sızlıyor!"

Seçim çalışmaları doğrultusunda Tekirdağ'a giden Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan , İhsanoğlu'nu destekleyen BBP'ye de tepki gösterdi:Erdoğan; “Bakın bu ithal adaya oyun oynadılar. Ne yaptılar. Üzerinde kendi fotoğrafının olduğu dergi

Erdoğan: "Yazıcıoğlu'nun kemikleri sızlıyor!"

Seçim çalışmaları doğrultusunda Tekirdağ'a giden Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan , İhsanoğlu'nu destekleyen BBP'ye de tepki gösterdi:

Erdoğan; “Bakın bu ithal adaya oyun oynadılar. Ne yaptılar. Üzerinde kendi fotoğrafının olduğu dergi verdiler. Acemilik çok kötü bir şey. Bu dergi ne peki? CHP ve MHP adayının elinde tuttuğu derdi, bir kapağında Said-i Nursiye çok ağır hakaret etti, yetmedi CHP’nin genel müdürüne hakaret etti, yetmedi ırkçı Hitler’i aratmayan bir dille Kürt kardeşlerimize hakaret etti, darbe istedi. Şahsıma da hakaret etti. Bir kapağında da Muhsin Yazıcıoğlu’na hakaret etti. Söylemedim şimdiye kadar ama söyleyeceğim, Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimin mirasını taşıyan bu parti gitmiş bu adaya destek vereceğini söylemiş. Bu nasıl karnı genişlik, bu nasıl bir ilkesizlik? 30 Mart’ta merhum Yazıcıoğlu’nun kemiklerini sızlattılar, şimdi bir kez daha onun hatırasını ayaklar altına alıyorlar. Kalkıyorlar aynı şeyleri söylüyorlar, neymiş bu hükümet Yazıcıoğlu’nun katilini bulmamış. Bizim karşımıza gelip bunları söyleyemiyorlar. Sivas’ta nerdeyse yok denecek noktaya geldin. Bu millet bu tür duygu sömürüsüne bir kere prim verir ama sonra def eder. BBP’li kardeşlerim inşallah bu ihaneti görecekler."dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem