Erdoğan senden Cumhurbaşkanı olmaz!

MHP lideri Devlet Bahçeli, yaptığı grup toplantısında, yerel seçim sonuçlarını, cumhurbaşkanlığı seçim sürecini sert sözler ile değerlendirdi. Bahçeli, konuşmasında 'Erdoğan senden cumhurbaşkanı olmaz' dedi.İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları...B

Erdoğan senden Cumhurbaşkanı olmaz!

MHP lideri Devlet Bahçeli, yaptığı grup toplantısında, yerel seçim sonuçlarını, cumhurbaşkanlığı seçim sürecini sert sözler ile değerlendirdi. Bahçeli, konuşmasında 'Erdoğan senden cumhurbaşkanı olmaz' dedi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları...

Bahçeli, 30 Mart'ta 41 ilde görülen elektrik kesintilerine ilişkin, "Herhalde kedilere dava açılması gündemdedir ve trafolar Başbakan'ın adamları tarafından kuşatılmış olsa gerektir. Allah'tan doğadaki vahşi hayvanlar baraj sularını içip bitirmemiş, enerji nakil hatlarını kuşlar kemirmemiş, termik santrallerine meteor taşı düşmemiş, sadece paralel kediler suçlanarak vaziyet kurtarılmıştır" dedi.

OYUNU ARTIRAN TEK PARTİ MHP

30 Mart'ın sonucu ne olursa olsun, AKP hükümeti Türkiye'nin imajını bozmuş itibarını sarsmıştır.

Türk milletinin kazanacağı günler yakındır. Mübarek ve aydınlık zamanlar uzak değildir. Başbakan ve partisi değil yüzde 43 yüzde 99 da alsa hesabını verecektir.

Bu seçimlerin galibi gerçekte MHP'dir.Türk milleti MHP'nin sesini duymuştur. 12 Haziran seçimlerine göre oyunu arttıran tek parti MHP'dir.

MHP'nin başarısını çekemeyenleri seçimden aldığımız desteğe kulp takmaya çalışması hizip çalışmaları boştur. Ve mutlaka tersem dönüp sahibini vuracaktır.

Bazılarına göre MHP 30 Mart'ta CHP ile ittifak yapmıştır. Bu hayasızca iddianın ciddiye alınacak yanı yoktur.

SAYIN GÜL BEN DE VARIM DEDİ

Sayın Gül, şifreli olarak da olsa Cumhurbaşkanlığı seçiminde ben de varım dedi.

Canı sıkılan Cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında konuşuyor.

77 milyonluk bir ülkede cumhurbaşkanlığı için 2 kişinin öngörülmesi egemenlik anlayışına terstir.

Cumhurbaşkanlığı seçimini konuşmak için daha erkendir.

Bu konunun aylar öncesinden siyasi gündeme oturması tartışılacak bir durumdur.

Bu şahsın her türlü şaibeden uzak olması şarttır.

Türk milleti kral seçmeyecek, emir atamayacak. Milli kimliğe sahip çıkacak, hakkında hiç bir şaibe olmayan bir isme görev verecektir.

ERDOĞAN SENDEN CUMHURBAŞKANI OLMAZ!

Önce özerkliğe, arkasından Kürdistan'a açık kapı bırakandan cumhurbşakanı olmaz. Teröristlere kucak açandan cumhurbşakanı olmaz. Milleti bölenden cumhurbşakanı olmaz. Youtube'u kapatandan cumhurbaşkanı olmaz. İki yanlıştan bir doğru çıkmaz, tekeden süt sağılmaz, balda tuz bulunmaz, suda ateş yanmaz, Recep Tayyip Erdoğan'dan da Cumhurbaşkanı olmaz. Siyasi görüşü, fikri aidiyeti meshebi ve yöresi ne olursa olsun, ister AKP'li, ister MHP'li, ister CHP'li olsun, her vatan evladı Cumhurbaşkanı olabilir, ne var ki Erdoğan olamaz, milletin terazisi bu sikleti çekmez.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem