Epic Games ücretsiz oyununu açıkladı! Epic Games hangi oyunu ücretsiz yaptı?

Epic Games ücretsiz oyununu açıkladı! Epic Games hangi oyunu ücretsiz yaptı? İşte detaylar...

Epic Games ücretsiz oyununu açıkladı! Epic Games hangi oyunu ücretsiz yaptı?

Epic Games, oyun severlere müjdeli haberler vermeye devam ediyor. Steam'de normal şartlar altında 480 lira gibi bir fiyat etiketine sahip olan aksiyon dolu oyunu, oyuncuların ücretsiz olarak kütüphanelerine eklemelerine olanak tanıyor. İşte, 15 Mart 2024 tarihinden itibaren Epic Games Store üzerinden edinilebilen ücretsiz oyunun detayları...

Oyun dünyası, bahar indirimlerinin start almasıyla birlikte oldukça hareketli günler yaşıyor. Oyuncuların yüzünü güldüren son haber ise Epic Games'ten geldi. Her hafta oyunculara ücretsiz oyunlar sunan Epic Games Store, bu seferki hamlesiyle büyük bir sürprizi beraberinde getiriyor. İşte, Steam üzerinde 480 lira değerindeki bu oyun...

EPIC GAMES'TEN BÜYÜK SÜRPRİZ: DEUS EX: MANKIND DIVIDED ÜCRETSİZ!

Bu haftaki ücretsiz oyun teklifi, Steam'de 480 TL gibi bir değere sahip olan Deus Ex: Mankind Divided. Oyun, 14 Mart saat 18.00'den itibaren tamamen ücretsiz olarak sunulmaya başlandı. Deus Ex: Mankind Divided, oyuncular tarafından 21 Mart'a kadar ücretsiz olarak kütüphanelerine eklenebilecek.

EPIC GAMES ÜZERİNDEN ÜCRETSİZ OYUN NASIL EDİNİLİR?

Epic Games Store hesabınıza giriş yaptıktan sonra ana sayfada yer alan 'Ücretsiz Oyunlar' bölümünden 'Deus Ex: Mankind Divided' oyununa erişebilirsiniz. Oyunun sayfasındaki 'Yükle' düğmesine tıklayarak karşınıza çıkacak olan yeni sayfada 'Sipariş Ver' seçeneğine tıklayarak oyunu kütüphanenize ekleyebilir ve hemen indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler