ENBE yine hayran bıraktı

Enbe Orkestrası, Side 12’nci Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde Apollon Tapınağı’nda konser verdi. Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası, Side 12’nci Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde Apollon Tapınağı’nda konser

ENBE yine hayran bıraktı

Enbe Orkestrası, Side 12’nci Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde Apollon Tapınağı’nda konser verdi.

 
Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası, Side 12’nci Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde Apollon Tapınağı’nda konser verdi.
 
Dünyanın her yerinden gelen yerli ve yabancı müzisyenlerin bulunduğu festivalde Enbe Orkestrası dinleyicilerine müziğin tüm renklerini sundu.
 
Farklı kültürlere ait müzikleri harmanlayarak oluşturduğu repertuvarıyla dinleyicileri kendisine hayran bırakan Enbe Orkestrası, dünya orkestrası olduğunu bir kez daha kanıtladı.
 
Tapınağın eşsiz akustiğinde İtalyan aryalardan napolitene uzanan, Fransızca şansonlardan Arjantin tangolarına kadar hazırlanan bir müzik ziyafetiyle Enbe Orkestrası, diğer ülke orkestralarının da beğenisini kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem