Ekrem ve Arzu'nun mutlu günleri

Ali Haydar ile Türkan Birincioğlu'nun yakışıklı oğlu Ekrem ve Cemile Aydın'ın güzel kızı Arzu evliliğe giden yolda ilk adımlarını attılar.Trabzon dün akşam renkli bir nişan törenine ev sahipliği yaptı. Gerçekleşen nişan törenine, Birincioğlu ve Aydın aile

Ekrem ve Arzu'nun mutlu günleri

Ali Haydar ile Türkan Birincioğlu'nun yakışıklı oğlu Ekrem ve Cemile Aydın'ın güzel kızı Arzu evliliğe giden yolda ilk adımlarını attılar.

Trabzon dün akşam renkli bir nişan törenine ev sahipliği yaptı. Gerçekleşen nişan törenine, Birincioğlu ve Aydın ailelerinin çok sayıda yakını katıldı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı nişan töreninde güzel şarkıların eşliğinde gönüllerince eğlenen genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

444.20120618185512.jpg

Genç çiftin yüzüklerini takan Türkiye İş Bankası Trabzon Şube Müdürü Ercan Özgürbüz, Ekrem ve Arzu'nun mutlu günlerinin hayatları boyunca da devam etmesini diledi.

4255.jpg

Mutlulukları gözlerinden okunan genç çift, en kısa zamanda evliler kervanına katılacaklarını belirttiler.

Biz de Haber61.net ailesi olarak Ekrem ve Arzu'nun bu mutlu günlerini tebrik ediyor, mutluluklarının daim olmasını temenni ediyoruz.

14.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem