E-Emniyet Müdürü göreve başladı

Oğuz Kağan Köksal'ın AK Parti'den milletvekili olmasından sonra boşalan Emniyet Genel Müdürlüğü koltuğuna oturan Mehmet Kılıçlar teknolojisever çıktı.Kılıçlar'ın yardımcılarına ve daire başkanlarına ilk talimatı, 'İnternet teknolojisini daha aktif kullana

E-Emniyet Müdürü göreve başladı

Oğuz Kağan Köksal'ın AK Parti'den milletvekili olmasından sonra boşalan Emniyet Genel Müdürlüğü koltuğuna oturan Mehmet Kılıçlar teknolojisever çıktı.

Kılıçlar'ın yardımcılarına ve daire başkanlarına ilk talimatı, 'İnternet teknolojisini daha aktif kullanacağız. Hepinizin bir e-mail adresi olsun. E-mailinizi sürekli açık tutun. Bundan sonra oradan haberleşeceğiz' oldu.

Takip edilen işlerin kendisine ayrıntılı şekilde e-maille bildirilmesini isteyen Kılıçlar, makamına geldiklerinde veya telefonla aradıklarında yanında başka birileri ya da önünde başka işler olabileceğini; bu nedenle bazı ayrıntıların dikkatinden kaçabileceğini söyledi. Kılıçlar, 'Ama takip ettiğiniz işleri, bilgi notlarını bana e-maille bildirirseniz ben ilk boş kaldığımda ya da akşam eve gidince onları ayrıntılı şekilde okurum. Size de oradan yanıt veririm' dedi.

WEB SAYFASINI BEĞENMEDİ
Kılıçlar, yardımcıları ve daire başkanlarıyla önceki akşam yeniden biraraya gelerek hepsinden ayrı ayrı brifing aldı. Kılıçlar'ın, makam odasındaki bilgisayarların en üst modellerle değiştirilmesi ve internet bağlantılı cep telefonu alınması talimatı verdiği öğrenildi. Emniyet'in web sayfasını da inceleyen ancak tasarımını beğenmediğini söyleyen Kılıçlar'ın, daha sıcak ve daha kullanışlı bir tasarımla yenilenmesini emrettiği bildirildi.

EMNİYET BÜROKRASİSİNİN EN GENCİ
46 yaşında Emniyet'in patronu olan Mehmet Kılıçlar, Türkiye'nin en genç Emniyet Genel Müdürleri arasında yer aldı. Kılıçlar'ın birlikte çalışacağı yardımcıları ve daire başkanlarının tamamına yakını kendisinden büyük.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem