Doğubayazıt'ta nevruz sonrası olaylar çıktı

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın nevruz kutlamalarına katılıp ayrılmasından sonra, bir grup göstericinin yol kesmek istemesi üzerine olaylar çıktı.   Doğubayazıt Belediyesi önünde yapılan nevruz kutlamasına HDP

Doğubayazıt'ta nevruz sonrası olaylar çıktı
Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın nevruz kutlamalarına katılıp ayrılmasından sonra, bir grup göstericinin yol kesmek istemesi üzerine olaylar çıktı.
 
Doğubayazıt Belediyesi önünde yapılan nevruz kutlamasına HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın yanı sıra çok sayıda milletvekili ve belediye başkanı katıldı. Yapılan kutlamanın ardından Demirtaş'ın Van'a gitmesinden sonra HDP ilçe binası önünde toplanan yaklaşık 50 kişilik bir grup yolda ateş yakarak barikat kurmak istedi. Bunun üzerine gruba müdahale eden polis, kapatılan yolu açmaya çalıştı. Gruptakilerin taş ve sopalarla saldırmasına karşılık polis, tazyikli su ve biber gazıyla karşılık verdi. Çıkan olaylar nedeniyle esnaf kepenk kapattı.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem