Diyarbakır'da facia: 24 ölü

Diyarbakır'da kontrolden çıkan tuğla yüklü TIR ile midibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 24 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı. Feci kaza sonrası yaralılar, hastanalerde tedaviye alındı.Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında Diy

Diyarbakır'da facia: 24 ölü

Diyarbakır'da kontrolden çıkan tuğla yüklü TIR ile midibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 24 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı. Feci kaza sonrası yaralılar, hastanalerde tedaviye alındı.

Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında Diyarbakır-Batman sınırındaki Salat Mevkii'nde meyadan geldi. Henüz sürücüsü ve plakası belirlenemeyen tuğla yüklü TIR, kontrolden çıkıp karşı yönden gelen midibüsle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle TIR yan yatarken, midibüste bulunan yolcular yola savruldu. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, bazı yolcular tuğlaların altında kaldı. Kazada,  ilk belirlemelere göre 24 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

Kazanın ardından bölgeye jandarma, arama- kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, tuğlaların altında kalan kişileri çıkarmak için yoğun bir çalışma başlattı. Yaralılar, hazır bekleyen ambulanslarla bölgedeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, kazada, ilk belirlemelere göre 24 kişinin öldüğünü, çok sayıda kişinin de yaralandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem