Derbiye kalbi dayanmadı

Edinilen bilgiye göre A.G. (18), Spor Toto Süper Final 4. haftasında oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçını izlemek için evine gitti. Evinde maçı izleyen A.G.'nin karşılaşmanın 77. dakikasındaki ofsayt pozisyonunda çok heyecan yaptığı ve televizyonun karş

Derbiye kalbi dayanmadı

Edinilen bilgiye göre A.G. (18), Spor Toto Süper Final 4. haftasında oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçını izlemek için evine gitti. Evinde maçı izleyen A.G.'nin karşılaşmanın 77. dakikasındaki ofsayt pozisyonunda çok heyecan yaptığı ve televizyonun karşısında kalp krizi geçirdiği öne sürüldü. 

Maç saatinde evde yalnız olan A.G., maç bitiminde babasının kendisini baygın bulmasıyla, 112 ekiplerince Sivas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan A.G., sevk edildiği Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hayatını kaybeden A. G.'nin cenazesi, ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze namazına ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Öte yandan; A.G.'nin bir sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında Galatasaray ile ilgili sık sık paylaşımlar yaptığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem