Çiçek'in eşine öldürücü darbe!

Albay Dursun Çiçek 'Islak İmza', 'Balyoz' ve 'Ergeneko' davalarından 16 aydır İstanbul Hasdal Askeri Cezaevi'nde tutuklu.Ankara'da kamu bankası olan Ziraat Bankası'nda şube müdürü olan tutuklu albayın eşi Gülşen Çiçek, ayrılığa daha fazla katlanmamak için

Çiçek'in eşine öldürücü darbe!

Albay Dursun Çiçek 'Islak İmza', 'Balyoz' ve 'Ergeneko' davalarından 16 aydır İstanbul Hasdal Askeri Cezaevi'nde tutuklu.

Ankara'da kamu bankası olan Ziraat Bankası'nda şube müdürü olan tutuklu albayın eşi Gülşen Çiçek, ayrılığa daha fazla katlanmamak için eşinin yakınına, İstanbul'a tayin istedi.

Yönetim tayin isteğini kabul etti ancak tayin istediği İstanbul yerine ani bir karar ile Gülşen Çiçek'i 1428 km. uzaklıktaki Ardahan Hanak'a atadı. Kararın ardından şok olan Gülşen Çiçek emekliye zorlandığını ifade etti. Gülşen Çiçek'in mesai arkafaşı Sözcü gazetesine tayin kararını değerlendirdi. Kararın Gülşen Hanım'ı yıldırmak olduğuna değinen ve eşine biraz daha yakın olabilmek için istediği tayinin bu yönde kullanılmasına üzüldüklerini belirten mesai arkadaşı: ''Bankamız, zor durumda olan çalışanına bir darbe indirmek istediği anlaşılmış, emekliye zorlanmıştır. Bu karar son derece yanlıştır'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem