Ceplerine ve Terör Örgütüne Çalıştılar

Güvenlik güçleri terör örgütü üst yapılanması KCK'ya darbe üstüne darbe vuruyor. Son olarak Batman, Siirt ve Mardin'de yapılan operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.Operasyonlarla çarpıcı gerçekler de ortaya çıktı. Terör örgütünün Batman'da aral

Ceplerine ve Terör Örgütüne Çalıştılar

Güvenlik güçleri terör örgütü üst yapılanması KCK'ya darbe üstüne darbe vuruyor. Son olarak Batman, Siirt ve Mardin'de yapılan operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Operasyonlarla çarpıcı gerçekler de ortaya çıktı. Terör örgütünün Batman'da aralarında BDP'li yöneticilerin de olduğu sözde bir hukuk konseyi kurduğu tespit edildi.
 
Sözde Mahkemeler Kurdular!
 
Sözde konsey üyeleri mahkeme kurup yargılama yapıyordu. Teknik takibe takılan sözde bir yargılama Antalya'daki bir olayla ilgiliydi.
 
Özel bir hastanenin inşaatını yapan müteahhit ve arsa sahibi arasında anlaşmazlık çıktı, taraflar da Batman'daki sözde mahkemeye başvurdu.
 
Sözde mahkeme üyeleri, hastane satışından elde edilecek 1 milyon 850 bin liranın taraflar arasında paylaştırılmasına karar verdi. Ancak kendilerine de pay almayı ihmal etmediler.
 
Bir Kısımını Cebe Attılar Bir Kısmını Örgüte Gönderdiler 
 
Sözde yargılama için aldıkları 300 bin liranın bir kısmını paylaştılar, bir kısmını da terör örgütüne gönderdiler.
 
Karardan memnun olmayan müteahhit ve arsa sahibi konuyu polise taşıdı.
Sözde mahkemenin nasıl işlediği, polisin titiz çalışması ve başarılı operasyonuyla ortaya çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem