Cemil Çiçek'ten PKK'ya sert tepki!

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Van'daki terör saldırısı ile ilgili, sevgi, kardeşlik, barış ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı Ramazan ayının ilk gününde yaşanan bu hain saldırının, terörün hiçbir değer tanımadığının en son örneği olduğunu belirtti.Çiçe

Cemil Çiçek'ten PKK'ya sert tepki!

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Van'daki terör saldırısı ile ilgili, sevgi, kardeşlik, barış ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı Ramazan ayının ilk gününde yaşanan bu hain saldırının, terörün hiçbir değer tanımadığının en son örneği olduğunu belirtti.

Çiçek, Başkale ilçesi Gedikbaşı mevkisi yakınlarında konvoya ateş açılması sonucu üç askerin şehit olması nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Çiçek, mesajında, üç askerin şehit olduğu, Başkale Kaymakamı Bilgihan Bayer, koruması ve dört askerin de yaralandığı olaydan derin üzüntü duyduğunu ifade etti.

Sevgi, kardeşlik, barış ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı Ramazan ayının ilk gününde yaşanan bu hain saldırının, terörün hiçbir değer tanımadığının en son örneği olduğunu vurgulayan Çiçek, şunları kaydetti:

''Son günlerde artış gösteren terör saldırıları, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, milletimizin huzur, barış ve istikrarını hedef almaktadır. Destansı mücadeleler sonucunda beraberce kurduğumuz aziz vatanımızı bölmek isteyen hainler, milletimizin aklıselim ve sağduyusu sayesinde çirkin emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır.

Milletimizin böyle acıları bir daha yaşamaması dileğiyle bu alçakça saldırıyı gerçekleştirenleri ve arkasındaki güçleri nefretle kınıyorum. Aziz canlarını birlik ve bütünlüğümüz uğruna feda eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Saldırıda hafif yaralanan Başkale Kaymakamı Sayın Bilgihan Bayer, koruması ve dört güvenlik görevlimize acil şifalar temenni ediyorum.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem