Çay demlemek için durdu hayat kurtardı

Bolu'da kontrolden çıkan otomobil, uçurumdan yuvarlanarak ormanlık alanda yaklaşık 50 metre taklalar attıktan sonra ters döndü. Çay demlemek için yol kenarında mola veren bir başka sürücü, ormanlık alana yuvarlanan aracın sesini fark edip yardım isteyince

Çay demlemek için durdu hayat kurtardı

Bolu'da kontrolden çıkan otomobil, uçurumdan yuvarlanarak ormanlık alanda yaklaşık 50 metre taklalar attıktan sonra ters döndü. Çay demlemek için yol kenarında mola veren bir başka sürücü, ormanlık alana yuvarlanan aracın sesini fark edip yardım isteyince araçta sıkışan sürücü kurtarıldı.

Bolu'dan Yenisefa köyü yönüne giden 48 yaşındaki Selahattin Küçükçetinoğlu  yönetimindeki 14 EG 690 plakalı otomobil, bugün saat 13.30 sıralarında toprak yolda henüz belirlenemey nedenle yoldan çıkarak uçurumdan yuvarlandı. Ormanlık alanda yaklaşık 50 metre taklalar atan otomobil ağaçlara çarptıktan sonra ters döndü. Bu sırada Mudurnu yolu kenarında çay demlemek için mola veren bir başka sürücü Mehmet Demir, gürültü üzerine ormanlık alana koşunca kaza yapan aracı gördü. Mehmet Demir, 112 Acil ve Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü arayarak yardım istedi.

cay-demlemek-icin-mola-verdi-hayat-kurtardi_3674_dhaphoto4.jpg

ARACA GÜÇLÜKLE ULAŞILDI

Olay yerine ulaşan itfaiye kaza kırım ekibi, ormanlık alanda bulunan araca güçlükle ulaştı. 112 Acil ekibi ve gazetecilerin de yardımıyla kaza kırım aracında bulunan malzemeler olay yerine güçlükle taşındı. Araç içerisinde sıkışan Selahattin Küçükçetinoğlu, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 20 dakika süren çalışmasının ardından kurtarıldı. İtfaiye ekipleri kurtarma çalışması sırasında sürücüye, "Dayan, az kaldı seni kurtaracağız" diyerek teselli verdi. Araçtan yaralı olarak çıkarılan Selahattin Küçükçetinoğlu, 112 Acil ambulansıyla kaldırıldığı İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

'FARK ETMESEYDİK, KİMSE FARK EDEMEZDİ'

Kazayı fark ederek ekipleri olay yerine çağıran Mehmet Demir, yol kenarında çay demlemek için mola verdiklerini belirterek, "Büyük bir gürültü duydum ve olay yerine koştum. Ormanlık alanda aracı ters dönmüş halde bulduk. Fark etmemiş olsaydık kimse aracı fark edemezdi. Ekipleri çağırdık. Onlar da kısa sürede geldiler ve kurtardılar" diye konuştu.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

cay-demlemek-icin-mola-verdi-hayat-kurtardi_3674_dhaphoto3.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem