Çatı aday Trabzon'a geldi!

Cumhrubaşkanlığı seçimlerindeki çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Trabzon'a geldi.10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için CHP, MHP, BBP, DSP, BTP ve DP'nin ortak adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Cumhurbaşkanı adayı olmasının ardınd

Çatı aday Trabzon'a geldi!

Cumhrubaşkanlığı seçimlerindeki çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Trabzon'a geldi.

10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için CHP, MHP, BBP, DSP, BTP ve DP'nin ortak adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Cumhurbaşkanı adayı olmasının ardından memleketi Yozgat'a gerçekleştirdiği ziyaretten sonra ikinci ziyaretini Trabzon'a gerçekleştiriyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Trabzon Havalimanı'nda geniş güvenlik önlemleri alınırken CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu ve CHP il ve Ortahisar ilçe teşkilatının yanısıra MHP Trabzon Millet Vekili Koray Aydın, MHP Trabzon İl ve Ortahisar İlçe Teşkilatı, Giresun CHP ve MHP İl Başkanları, Gümüşhane CHP ve MHP il başkanları, Rize CHP ve MHP İl Başkanları, DSP Trabzon İl Başkanı Hadiye Solmaz, DP Trabzon İl Başkanı Ali Akar, BTP İl Başkanı ve teşkilatlarından çok sayıda partili Ekmeleddin İhsanoğlu'nu karşıladı. 

Ekmeleddin İhsanoğlu VIP kapısından çıktı ve partililerle birlikte tokalaşmasının ardından kendisi için hazırlanan otobüse bindi. Daha sonra uzun bir konvoy eşliğinde Havalimanından ayrılarak şehir merkezine doğdu yola çıktılar.

CUMHURBAŞKANI BEN DEĞİLİM!

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile aynı uçakta Trabzon'a gelen MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın'ın, VIP çıkışında bekleyenlerin kendisine hoşgeldin demek için hareketlendiği esnada kullandığı "Cumhurbaşkanı ben değilim" cümlesi komik anların yaşanmasına neden oldu.

ŞEHİR TURU!

İhsanoğlu, daha sonra kendisini takip eden konvoy ile Karadeniz Sahil Yolu güzergahını kullanıp Beşirli Mahallesi'ne kadar gitti, ardından kent merkezinde konaklayacağı otele geldi.

Şehir turu sırasında bazı vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak İhsanoğlu'na sevgi gösterisinde bulundu. İhsanoğlu da otobüsün camından el sallayarak vatandaşları selamladı.

CUMA NAMAZI İSKENDERPŞA'DA!

Ekmeleddin İhsanoğlu, kaldığı otel yürüyerek cuma namazını kılmak için İskenderpaşa Camiine gitti. Kılınan Namazın ardından çevredeki esnafla bir süre sohbet etti. Ardından konaklayacağı otele geçti. İhsanoğlu burada bir süre istirahat ettikten sonra Trabzon'daki STK'ların temsilcileri ile biraraya gelecek. 

İhsanoğlu Zorlu Grand Otel'de STK temsilcileri ile biraraya geldi. Bir süre devam eden sohbetin ardından toplantı karşılıklı soru cevap olarak devam etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem