Çanakkele'de göçmen krizi - Çanakkale Haber

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde bir araçta 26 yabancı uyruklu göçmen yakalandı. Küçükkuyu yakınlarında jandarma ekiplerinin yaptığı yol kontrolünde, 34 plakalı bir araç, ekiplerin "Dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Jandarma ekipleri, durumu polise

Çanakkele'de göçmen krizi - Çanakkale Haber

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde bir araçta 26 yabancı uyruklu göçmen yakalandı.

Küçükkuyu yakınlarında jandarma ekiplerinin yaptığı yol kontrolünde, 34 plakalı bir araç, ekiplerin "Dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Jandarma ekipleri, durumu polise de bildirdi. İzmir çevre yolu üzerinde görevli ekip, aracın çok süratli bir şekilde Ezine istikametine doğru seyrettiğini görerek takibe aldı. Araç, Ezine'de polis tarafından yakalandı. Araçta yurda kaçak yollarla giren 26 yabancı uyruklu şahıs ve 4 adet can yeleği olduğu tespit edildi. Yabancı uyruklu şahıslar Ayvacık Geri Gönderme Merkezi'ne götürülürken, sürücü gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem