Bursa'ya da ölü kuşlar yağdı!

Edinilen bilgiye göre, Bursa-Karacabey kara yolunda çok sayıda ölü kuş bulundu. Bazı kuşların yaralı olduğu görülürken, onlarca sığırcığın neden öldüğü bilinmiyor. Bu durum, ABD'de yaşanan kuş ölümlerini akıllara getirdi. Ölü kuşların, yoldan geçen bir ot

Bursa'ya da ölü kuşlar yağdı!

Edinilen bilgiye göre, Bursa-Karacabey kara yolunda çok sayıda ölü kuş bulundu. Bazı kuşların yaralı olduğu görülürken, onlarca sığırcığın neden öldüğü bilinmiyor. Bu durum, ABD'de yaşanan kuş ölümlerini akıllara getirdi. Ölü kuşların, yoldan geçen bir otomobilin çarpması neticesinde mi yoksa kendi kendilerine mi öldükleri merak konusu oldu.

Karacabey İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri, yaptıkları araştırmada, çevrede başka bir kuş ölümüne rastlamadıklarını söyledi. Yetkililer, kuşların yoldan geçen bir aracın çarpması sonucu ölmüş olabileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem