Bunu yapana doğalgaz bedava!

 Kış mevsiminin çok zorlu geçtiği Başkent'te bir firma, müşterilerine alışveriş yapmaları durumunda doğalgaz faturası karşılığına nakit para hediye ediyor.  Başkent'teki bir alışveriş merkezinden alışveriş yapanlar kışın evinde sıcak oturacak. Ailelerin b

Bunu yapana doğalgaz bedava!

 

Kış mevsiminin çok zorlu geçtiği Başkent'te bir firma, müşterilerine alışveriş yapmaları durumunda doğalgaz faturası karşılığına nakit para hediye ediyor. 
 
Başkent'teki bir alışveriş merkezinden alışveriş yapanlar kışın evinde sıcak oturacak. Ailelerin bütçesinde önemli bir yer tutan doğalgaz giderine ilginç bir çözüm geldi. Hem son dönemde yapılan doğalgaz zamlarına ve hem de satışların artmasına çözüm arayan firma, çareyi alışveriş karşılığı doğalgaz vermekte buldu. 300 lira ve üzeri alışveriş yapanlar, doğalgaz faturasını, kimliğiyle gösteriyor ve karşılığında nakit para alıyor.
Firma yetkilisi Şükrü Türk, "300 lira ve üzeri alışveriş yapan bütün müşterilerimize nakit para desteği veriyoruz. Doğalgaz faturalarına destekte bulunuyoruz" dedi. Fikri geçen yıl düşündüklerini belirten Türk, "Hem doğalgaz artışları hem de zamlardan dolayı insanların durumu ortada, bunu düşünerek böyle bir kampanya yaptık" diye konuştu.
 
Müşterilerden çok iyi tepkiler aldıklarını anlatan Türk, "Bir halı kampanyamız var. Piyasa değeri 850 lira olan bir halıyı indirimli olarak 350 liraya veriyoruz. Hem de beraberinde doğalgaz desteği veriyoruz. 350 lirayı da 12 taksite bölüyoruz. Bu da müşteri açısından çok avantajlı oluyor, hem nakit alıyor hem de taksitli ödemiş oluyor" ifadelerini kullandı.
 
Türk, ayrıca beyaz eşya, mobilya, halı ve elektronik eşya karşılığında nakit olarak gaz desteği verdiklerini söyledi. Müşteriler ise durumdan çok memnun olduklarını, alışveriş yaparak hem ihtiyaçlarını karşıladıkları ayrıca bu soğuk kış günlerinde hediye doğalgaz ile daha da mutlu olduklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem