Bu pompacı başka!

Bursa'da bir akaryakıt istasyonunda çalışan kadın pompacı görenleri şaşırtıyor. Bursaspor'un bayan futbol takımında oynayan ve şubenin kapanmasıyla işsiz kalan ardından gazetede gördüğü ilan ile pompacılık yapmaya çalışan Yasemin Kol isimli kadın herkesin

Bu pompacı başka!
Bursa'da bir akaryakıt istasyonunda çalışan kadın pompacı görenleri şaşırtıyor. Bursaspor'un bayan futbol takımında oynayan ve şubenin kapanmasıyla işsiz kalan ardından gazetede gördüğü ilan ile pompacılık yapmaya çalışan Yasemin Kol isimli kadın herkesin dikkatini çekiyor.
 
"SEN KADINSIN YAPAMAZSIN..."
 
Yasemin Kol, hayalleri peşinde top koşturduğu Bursaspor'un kadın futbol takımının kapanmasıyla iş aramaya başladı. İş için çalmadık kapı, gitmedik yer bırakmayan 37 yaşındaki Kol, gazetede gördüğü 'Akaryakıt istasyonunda çalışacak eleman aranıyor' ilanı üzerine heyecanlandı. Herkesin, "Sen kadınsın, bu işi yapamazsın" demesine aldırış etmeyen Kol, iş başı yaptı. Yıllardır çalışan Kol, şimdi en çok sevilen personelden biri oldu.
 
"TAKIM KAPANDI, ORTADA KALDIK"
 
Ekonomik sıkıntılardan dolayı bu işi yapmaya başladığını kaydeden Kol, "Futbolu çok sevdim. Ama takımımız kapanınca ortada kaldık. Başta özel güvenlik kursuna gittim. Ama bu alanda çalışmak nasip olmadı. Ülke şartlarından kaynaklanan ekonomik sıkıntılardan dolayı bu işi yapmaya başladım. Başta zorluk çektim, ama şu an alıştım. İş arkadaşlarım da, müşterilerimiz de alıştı" dedi.
 
"HERKES BENİ ERKEK SANIYOR"
 
Her işin zor olduğunu ifade eden Kol, birçok erkeğin bile yapmaktan çekindiği işini çok sevdiğini belirterek, "Herkes başta 'Sen bu işi yapamazsın' dedi. Zaten saçlarımı kısa kesiyorum. Herkes beni erkek zannediyor. 'Hoş geldiniz' beyefendi dediğimde, 'A bu bayanmış, Kusura bakma abla" diyorlar. Ama herkes alıştı. Ben de alıştım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem