Bu nasıl cenaze fotoğrafı böyle?

CHP'nin tutuklu milletvekili Mehmet Haberal'ın annesinin cenazesinde çekilen bu fotoğraf herkesi şaşırttı.12 Haziran seçimlerinde CHP'den milletvekili seçilen Ergenekon tutuklusu Mehmet Haberal, annesinin ölümü sonrası özel izinle annesinin cenazesine kat

Bu nasıl cenaze fotoğrafı böyle?

CHP'nin tutuklu milletvekili Mehmet Haberal'ın annesinin cenazesinde çekilen bu fotoğraf herkesi şaşırttı.

12 Haziran seçimlerinde CHP'den milletvekili seçilen Ergenekon tutuklusu Mehmet Haberal, annesinin ölümü sonrası özel izinle annesinin cenazesine katıldı.

Ancak cenazede Haberal, Baykal ve Kılıçdaroğlu'nun birlikte attıkları kahkahalar herkesi şaşırttı.

Grup toplantısını iptal milletvekilleri Mehmet Haberal'ın cenazesine katılan CHP lideri Kılıçdaroğlu, eski Genel başkan Baykal ve annesinin cenazesine katılması için özel izinle cezaevinden 2 günlüğüne bırakılan Mehmet Haberal cenazede yan yana saf tuttu.

 

Ancak cenazenin ardından kameralara yansıyan bir görüntü bu kadarına da pes dedirtti.

Fotoğrafta Mehmet Haberal, Deniz Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki isimler cenazede kahkaha atarken görülüyordu.

 

GARİP DEĞİL Mİ?

Kerim Gün paylaştığı fotoğrafın altına "Haberal'ın annesi öldü. Bu konuda bir şey yazmak istemiyordum. neticede ortada bir acı vardı ama bu kare GARİP değil mi" yazarken, fotoğrafı görenler de şoke oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem