Böyle izdiham görülmedi!

Avcılar’da elektronik eşya satan bir mağazanın açılışında, indirimli ürünleri almak için gece yarısından itibaren bekleyen vatandaşlar arasında, mağazaya giriş sırasında izdiham yaşandı, tartışmalar çıktı.Bir elektronik eşya mağaza zinciri Avcılar D-100 K

Böyle izdiham görülmedi!

Avcılar’da elektronik eşya satan bir mağazanın açılışında, indirimli ürünleri almak için gece yarısından itibaren bekleyen vatandaşlar arasında, mağazaya giriş sırasında izdiham yaşandı, tartışmalar çıktı.

Bir elektronik eşya mağaza zinciri Avcılar D-100 Karayolu üzerinde yeni açacağı mağazada "Yüzde 80 indirim" kampanyası düzenleyeceğini duyurdu. İndirimli ürünlerden almak isteyen vatandaşlar sabah 08.00’de gerçekleşecek açılış için gece yarısından itibaren mağaza önünde toplandı. Sayıları her geçen dakika artan vatandaşlar ara sokaklarda uzun kuyruklar oluşturdu. Mağaza görevlileri tarafından bekleyen vatandaşlara sabahın erken saatlerinde çay servisi de yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem